Изисква известно обяснение тази коалиция, макар и наречена донякъде иронично,

...
Изисква известно обяснение тази коалиция, макар и наречена донякъде иронично,
Коментари Харесай

Проф. Вълчев: Изисква обяснение тази коалиция, наречена с лек сексуален привкус сглобка

" Изисква известно пояснение тази коалиция, въпреки и наречена ненапълно иронично, с лек полов привкус " сглобка ". Но по този начин или другояче това е една коалиция. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия проф. Даниел Вълчев.

" Това са две политически обединения, които се явиха на избори - първата и втората и направиха това, което в света нормално се назовава огромна коалиция. Всяка огромна коалиция, сред двете най-силно съперничещи си политически сили, изисква известно пояснение пред гласоподаватели, тъй като те на изборите са обяснявали по какъв начин в никакъв случай с тези няма да бъдат в коалиция ".

" От първия ден е ясно какво може да ги сплоти и това се вижда ясно в целите, които те самите си слагат ", по този начин проф. Вълчев отговори на въпроса какво разделя ръководещите и какво може да ги сплоти.

Можем да оправдаем една политическа наклонност по най-различен метод. Включително и с цивилизационен избор, само че по този начин или другояче това е едно опрощение. Конституционните промени също са опрощение, съгласно мен, добави Вълчев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР