Изискани и загадъчни, французойките са обект на възхищение не само

...
Изискани и загадъчни, французойките са обект на възхищение не само
Коментари Харесай

Французойките не спят сами

Изискани и загадъчни, французойките са обект на удивление освен на мъжете, само че и на дамите по целия свят. Безупречният жанр и загадъчен сексапил обаче не са непокътната територия само за тях. С малко повече самонадеяност и някои дребни хитрини всяка дама може да разгърне своя неповторим сил и харизма.
За да разгадае енигмата на френското обаяние, Джейми Кат Калън наблюдава френските си корени, реалокира се в Париж и интервюира доста дами и мъже. В тази книга тя разкрива главните съставки на френската рецепта за приятност от живота и споделя любопитни детайлности за:
• изкуството на флирта – по какъв начин съблазняват французойките и за какво в никакъв случай не преследват мъжете;
• грижата за хубостта – по какъв начин френската жена поддържа външния си тип и за какво дребното е повече;
• тънкостите на общуването – по какъв начин да блеснем в диалог и по какъв начин да организираме хубава вечеря (плюс истински предписания за лесни, само че изискани ястия);
• тайните на магнетичния сексапил – за какво същинската хубост е в интелекта, а самоувереността е най-мощният афродизиак.
Възприемайте френската жена, разказана в тази книга, като метафора за метода на живот, който може да ни помогне да създадем любовта си по-вълнуваща, секси, сантиментална, епична, предизвикателна, могъща и – да, по-удовлетворяваща. Вземете от този облик всички черти, които желаете, и ги направете свои. Може би въпреки всичко ще откриете, че у вас има нещо френско.
                                                             Джейми Кат Калън
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР