Изхвърленият от Нова телевизия водещ Милен Цветков отново се е

...
Изхвърленият от Нова телевизия водещ Милен Цветков отново се е
Коментари Харесай

Пълен Шок: Ето Къде Заработи Милен Цветков

Изхвърленият от Нова телевизия водещ Милен Цветков още веднъж се е приютил под крилото на остарелия си другар – скандалния предприемач Димитър Пачеджиев. Крупният производител на колбаси и консерви с русенско варено е обзавел кабинет на водещия в офиса си на бул. „Александър Стамболийски“ в столицата, където на мира да готви нови медийни планове.

Творческите хрумвания на Цветков обаче сега били в цялостен застой и той уплътнявал времето, като помагал във компанията на авера си.

Милен има опит в региона, защото към този момент работи за Пачеджиев в средата на 90-те години на предишния век. Тогава младият публицист напусна Българска национална телевизия след скандал със настоящия вицепрезидент Илияна Йотова, която му подменяла тестето с новините с протоколни сводки за държавното управление на Жан Виденов, пише „Уикенд“.

Отвратеният Цветков тегли една майна на малкия екран майка и повече от година беше дистрибутор към цеха на приятеля си в село Горни Лозен, като се трансформира в една от атракциите на София с бусчето си, цялостно с кренвирши и луканки.

В наши дни маститият водещ обаче оказва помощ на Пачеджиев по друг метод. Милен се грижел за задграничната преписка на неговата Едноличен търговец „Коко“ и бил доста потребен поради отличните си умения да комуникира с хора от всички равнища на обществената стълбица.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР