Изгубихме 27 милиона души. Ако някой посмее да направи нещо

...
Изгубихме 27 милиона души. Ако някой посмее да направи нещо
Коментари Харесай

Путин: Ако ни нападнат, ще повторим Великата отечествена война

" Изгубихме 27 милиона души. Ако някой посмее да направи нещо сходно, ние ще повторим... Който пристигна при нас с меч, от меч ще загине ", съобщи съветският президент Владимир Путин в следващата част от негово обстойно изявление за ТАСС, което организацията популяризира през днешния ден.

Отговорът му е на въпрос за опасността от международна война и за последствията от Втората международна война. В предходните елементи Путин разяснява разноските за защита и нежеланието на Москва да води война с други страни, за правилото на " рационалната достатъчност " при образуването на военния бюджет и за основаването на такива условия, че никому да не хрумне да води война с Русия.

Първата част от " 20 въпроса за Владимир Путин " беше публикувана на 20 февруари. Остават още 9, като последната е планувана за 26 март.

Този път той назова цялостна нелепост тезата за виновността на Йосиф Сталин за разпалването на Втората международна война. Според него такива изказвания вършат " хора, които не могат даже да пишат и четат ". Каквото и да приказват, Сталин не се е замесвал в директни контакти с Хитлер за разлика от европейските водачи, добави Путин.

" Мъкнат и разправят всевъзможни идиотщини в Европейския парламент във връзка идентична отговорност на Хитлер и Сталин. Това е някаква цялостна нелепост. "

По думите му е невероятно да се отнеме успеха на Русия и с цел да се опровергаят сходни тези е задоволително да се изучи хронологията на събитията, започвайки от 1918-1919 година " Сталин - както и да се отнасяме към него, че е тиранин и така нататък - само че той не се е опетнил с директни контакти с Хитлер и няма нито един докумеkт, подписан от Сталин и Хитлер. А виж, има такива на Хитлер с министър председателите на Англия и Франция. "

Президентът уточни още, че и управлението на Полша си е сътрудничело с Хитлер и е встъпило в " директен сговор " с нацистите. " Полша дружно с Хитлер подели Чехословакия и в реалност се контракти с нацистите за вкарването на войски в Чехословакия. Единственото, което немците и Хитлер им споделили, е: " Само не го правете в същия ден с нас, няма да си пречим, не претендираме за това, за което претендирате вие - Тешинската област. "

video: https://www.dnevnik.bg/sviat/2020/03/10/4038820_putin_ako_ni_napadnat_shte_povtorim_velikata/
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР