Изгубено портмоне с 1000 лева, предназначени за лечение на близък

...
Изгубено портмоне с 1000 лева, предназначени за лечение на близък
Коментари Харесай

Щастлива развръзка: 80-годишна баба загуби 1000 лв. за лечение в Шумен, намери ги

Изгубено портмоне с 1000 лв., предопределени за лекуване на непосредствен на стара шуменка, е върнато на дамата, с помощта на доблестна постъпка на жител, който го предал в полицията. Това заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен Ася Йорданова.

Малко преди 11:30 часа през днешния ден в дежурната част на полицията в регионалния град е признат сигнал от мъж, който съобщил, че на бул. “ Симеон Велики “ в града намерил портмоне с парична сума, в което нямало документи. Шуменецът Ивайло Иванов предал портмонето на полицейски чиновници. В него имало 1000 лв., рецепта и фотография. 

Дежурен служител на реда от града открил самоличността на дамата, на името на която била издадена рецептата. Потърсили я по телефона. Тя обяснила, че преди обяд, като се прибирала от доктор завалял дъжд и евентуално портмонето е паднало, до момента в който търси чадър в чантата си. Описала в детайли цвета му и наличната сума, след което портмонето ѝ е предадено от полицейски екип. 

„ Благодаря на индивида, който го е намерил и предал. Парите изтеглих, с цел да оказа помощ на собствен непосредствен, който има потребност от лекуване. От сърце поисквам на мъжа, който го е намерил и предал, да бъде доста здрав “, сподели при приемане на портмонето 80-годишната шуменка, представена от Йорданова. 

„ Представих си какъв брой се е тормозила дамата, като е схванала, че е изгубила портмонето си. Направих това, което всеки би трябвало да направи, когато откри нещо чуждо- обадих се в полицията и го предадох. Радвам се, че сте я намерили и че към този момент ѝ е върнато “, е споделил по-късно и Ивайло Иванов - притежател на сервиз за авто-тенекеджийски услуги в града.

Областната дирекция на МВР- Шумен му благодари за проявената гражданска съвест и доблестна постъпка, добавя Йорданова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР