Изгряващата звезда в тежка категория Грег Харди отново разочарова в

...
Изгряващата звезда в тежка категория Грег Харди отново разочарова в
Коментари Харесай

Грег Харди показа машината, с която диша

Изгряващата звезда в тежка категория Грег Харди още веднъж разочарова в осмоъгълника. Бившата звезда на NFL влезе в клетката за 4-ти път тази година. Той се изправи против Бен Сосоли предишния уикенд в Бостън и съумя да победи с единомислещо решение. В тази борба Hardy не се показа на познатото равнище и тя беше най-дълга в неговата кариера.

Между втория и третия рунд той употребява инхалатор, откакто член на комисията му сподели, че е разрешено. За страдание след борбата стана ясно, че това е неразрешено и от атлетическата комисия му лишиха успеха и оповестиха борбата за несъстояла се. Харди не беше удовлетворен от това и през днешния ден реши да ни покаже своята машина за дишане:
" Това е моята машина за дишане. Правите си смешки с моя недостатък, само че това е проблем, който имат доста деца и възрастни в цялата страна. Ще кажа на всички, че могат да го създадат. Не би трябвало да им позволявате да ви обезкуражават и да ви споделят, че не можете да участвате. С тренировки и неизменност ще постигнете всичко, което желаете. "
Taка тази година Харди съумя да запише 2 победи, 1 загуба и борбата със Сосоли, която беше оповестена за несъстояла се. Грег има много проблеми в предишното и почитателите не му се радват изключително. Всеки път, в който той влезе в клетката го освиркват и очевидно това момче е магнит за отрицателна сила.
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР