Изгряващата звезда на Байер Леверкузен Леон Бейли очевидно споделя мнението

...
Изгряващата звезда на Байер Леверкузен Леон Бейли очевидно споделя мнението
Коментари Харесай

Асът Леон Бейли: Леверкузен е перфектният за мен

Изгряващата звезда на Байер Леверкузен Леон Бейли явно споделя мнението на клуба, че „ БайАрена” е най-удачното място за развиването му. Ямайският футболист бе безапелационен, че не мисли за транфсер макар множеството благоприятни условия, които ще му се открият през лятото.

20-годишният техничар показва сензационна форма в дебютната си акция в Бундеслигата. Той може да се похвали с 11 гола в 22 мача, и то в случай, че не работи като чист нападател. Заради изяви от сходен диаметър „ аспирините” се видяха принудени да заявят, че футболистът не се продава при никакви условия чак до лятото на 2019 година.

Леверкузен не слуша предложения за Бейли до лятото на 2019-а

„ Леверкузен е съвършеното място за мен”, разяснява и самият Бейли пред „ Билд”. „ Искам да се развия и едвам след това да направя идната стъпка. Когато мина в огромен тим, хората там ще желаят да знаят кой съм.”

„ Искам да си изградя известност на най-високото ниво”, добави играчът.

Неговият отбор е изключително събитие в немския футбол, като съвсем всички са чували за шеговитото название „ Neverkusen” (от британската дума „ never” – „ никога”), защото цели пет пъти отборът е завършвал на второ място в шампионата, без да го завоюва. През сегашния сезон Бундеслигата е изгубена идея, само че отборът е в полуфиналите за Купата на Германия, където има мач против гранда Байерн Мюнхен.

„ Ако стигнем до финала, ще го спечелим. Обещавам”, зарече се Леон Бейли. „ Това ще бъде краят на Невъркузен.”

В историята си Леверкузен единствено един път е печелил Купата на страната – през сезон 1992/1993. Тимът има една Купа на УЕФА от сезон 1987/1988.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР