Изграждането на южното платно на бул. Филип Кутев от бул.

...
Изграждането на южното платно на бул. Филип Кутев от бул.
Коментари Харесай

Изграждат южното платно на бул. Филип Кутев в София от пролетта

Изграждането на южното платно на бул. " Филип Кутев " от бул. " Черни връх " до ул. " Сребърна " в София ще стартира напролет. През това време придвижването ще се прави по две ленти в посока по новоизграденото северно платно, оповестиха от Столична община.
Още по темата
Кметът Йорданка Фандъкова и заместникът й Ангел Джоргов ревизираха строителните действия по построяването на ул. " Филип Кутев ". 

Заедно със градежа на новите инженерни мрежи и подготовката на пътната основа, се построява и промяна на р. Драгалевска, разясни във " Facebook " градоначалникът.

В момента строителните работи вървят по северното платно на улицата в сектора от ул. " Атанас Дуков " до ул. " Сребърна ". Трасето е с дължина от 600 метра и до момента е построена подземната инфраструктура - канали, тръбна и ел. мрежа, отводняване. Извършена е реорганизация на съществуващия газопровод. При подобаващи метеорологични условия през идната година ще бъде положен и последният износващ слой асфалт в сектора, ще се изградят тротоарите, дружно с осветлението и озеленяването.

Строителните действия на новия сектор от ул. " Филип Кутев " започнаха след осъществяването на първия стадий от улицата сред ул. " Атанас Дуков " до ул. " Сребърна ". Ул. " Филип Кутев " дружно с бул. " Тодор Каблешков " са част от вътрешния градски кръг, който Столична община поетапно построява като един от стратегическите обекти, заложени в програмата на кмета Йорданка Фандъкова.

Улицата ще бъде с две нови пътни платна за придвижване и тротоари.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР