Изграждането на стена на границата на САЩ и Мексико може

...
Изграждането на стена на границата на САЩ и Мексико може
Коментари Харесай

Стената на Тръмп може да отмени инвестиция на полигон Ново село

Изграждането на стена на границата на Съединени американски щати и Мексико може да заплаши инвестиция от $5,2 милиона в България , заяви money.bg.

За да подсигури финансирането за грандиозния план, който оказа помощ за избирането му, Тръмп стартира преразглеждане на военните планове в страната и в чужбина. Сред тях е и построяването на склад за боеприпаси, който би трябвало да бъде издигнат във военната база в " Ново село " у нас .

В листата са стотици планове, а общата им стойност е $6,8 милиарда. Все още не е взето решение кои планове ще бъдат спрени - или дали изобщо ще има такива . От документа излиза наяве, че в случай че Тръмп получи парите за създаване на стената, няма да има потребност да бъдат спирани планове.
 Тръмп желае $750 милиарда за защита за фискалната 2020 година
Тръмп желае $750 милиарда за защита за фискалната 2020 година

Бюджетът за фискалната 2020 година е в размер на 4,7 трилиона $

В листата с обектите, които може да бъдат отсрочени или спрени, е и плануваното възобновяване на военновъздушната база " Михаил Когалничеану " с $21,6 милиона, както и планове в Гърция на стойност $47,8 милиона .

Наскоро стана ясно още, че Тръмп и администрацията му обмислят да желаят от съдружниците да заплащат цялостните разноски за американските военни на тяхна земя, плюс 50 % от горната страна поради " привилегията ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР