Изграждането на четирилентов път от АМ Тракия“ към Стара Загора

...
Изграждането на четирилентов път от АМ Тракия“ към Стара Загора
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Изграждането на „Хемус“ е приоритет

Изграждането на четирилентов път от Автомагистрала „ Тракия “ към Стара Загора ще има, само че с приоритет за страната е завършването на автомагистрала „ Хемус “.  

Ако предходните държавни управления бяха построили най-малко малко колкото нас , в този момент щяхме да живеем в напълно разнообразни условия. Това сподели министър председателят Бойко Борисов , по време на визитата си в Стара Загора, където прегледа продължението на новия парк „ Артилерийски “.  За него държавното управление отпусна 3 милиона лв., планувано е там да се построи и многофункционална спортна зала.

Борисов напомни, че сега  в страната се работи по няколко огромни инфраструктурни плана . „ Мога да ви обещая връзката с „ Тракия “, само че няма да го извърша, тъй като парите за „ Хемус “ са проведени, в този момент влязохме след Благоевград  до Кресна и би трябвало да достроим „ Струма “, работи се в северозападна България,прави се  третата лента  на пътя Велико Търново-Русе. Ако всяко държавно управление беше предписание по нещо, в случай че „ Хемус “ не бешe до Правец, а до Варна, в този момент щяхме да си приказваме за четирилентови пътища “.



Премиерът разяснява и строителните действия по построяването на тунела под Шипка , като по думите му „ мостът, който е подготвен е с неповторима структура. До две години там ще бъдат пробити тунелите “.

Стара Загора може да разчита на средства от страната за построяването на многофункционална спортна зала в парк „ Артилерийски “, само че това ще стане след изборите, даде обещание още Борисов. " Стара Загора е състезателен град и изцяло заслужава в този прекрасен парк да има зала ".
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР