Изграждането на автомагистрала „Струма” допринесе изключително много за развитието на

...
Изграждането на автомагистрала „Струма” допринесе изключително много за развитието на
Коментари Харесай

4,045 млн лева отиват за реконструкция на общинския път Катунци-Враня/Катунци-Златолист

Изграждането на автомагистрала „ Струма” способства извънредно доста за развиването на Югозападна България, сътвори нови благоприятни условия за бизнеса и туризма.
Подобряването на прилежащата пътна инфраструктура обаче е също толкоз значимо.

Това съобщи по време на днешното държавно съвещание министър председателят. Той организира видеоконферентна връзка с останалите членове на кабинета. В Министерския съвет с него беше единствено финансовият министър. Кадри от съвещанието пък бяха пуснати във фейсбук профила на Борисов.

Затова през днешния ден осигурихме 4,045 милиона лв. за реорганизация на общинския път Катунци-Враня/Катунци-Златолист, водещ към съществени туристически обекти в община Сандански. Сред тях е село Златолист покрай предпазената околност Мелнишки скални пирамиди и Пирин планина. Това е основна дестинация с голям капацитет за развиване на туризма в района, съобщи премеирът, съобщи министър Ананиев.

Днес гласувахме също поддръжка от 400 000 лв. за главен ремонт на девическия манастир „ Св. Петка “ в село Копривец, община Бяла. Манастирът е един от знаковите монументи на православната архитектура в Русенска епархия и всяка година се посещава от многочислени поклонници от страната и чужбина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР