Изграждането на АМ „Хемус“ до Велико Търново е необратим процес.

...
Изграждането на АМ „Хемус“ до Велико Търново е необратим процес.
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Изграждането на АМ „Хемус“ до Велико Търново е необратим процес

Изграждането на Автомагистрала „ Хемус “ до Велико Търново е необратим развой. Това стана допустимо поради стабилността в държвата и отличната работа на приходните организации. В края на предходната година с Постановление на Министерски съвет бяха обезпечени 1,35 милиарда лева за автомагистралата от Ябланица до Велико Търново и в същото време като приоритет държавното управление преглежда и построяването на пътя Русе – Велико Търново. Това написа на страницата си във Facebook ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.







С сходна построена добра инфраструктура обитаемоте места в региона ще получат доста повече благоприятни условия за вложения, както и ще се усили сигурността на придвижване. Това заявих през днешния ден пред десетки симпатизанти на ГЕРБ в Полски Тръмбеш.







Бях безапелационен, че страната желае да развива Велико Търново и по тази причина даде към 330 дка повърхност от някогашните военни поделения, където в този момент се построява промишлен софтуерен парк. До дни държавното управление ще преведе на Общината 1 000 000 лв. за построяването на тази индустриална инфраструктура.







Съобщих, че неотдавна държавните управления на България и Румъния договориха и построяването на Дунав мост 3. Всичко това ще даде повече благоприятни условия за развиването на свищовската община, а това е значимо и за близкия до крайдунавския град Полски Тръмбеш. Отбелязах, че има доста хора, които настояват, че тези избори нямат отношение нито към локалната, нито към изпълнителната власт. Това не е по този начин, тъй като ние желаеме поддръжка от Европа, а това може да стане, когато ние, от ГЕРБ, изпратим най-вече депутати и те се причислят към най – огромното политическо семейство, това на ЕНП.





Европейската взаимност е извънредно значима за България, неотдавна бе предпазен рекорден европейски бюджет за страната ни в размер на 18 милиарда лева - българските представители в Екологичен потенциал би трябвало да могат да защитят националния ни интерес.Изключително ме зарадва това, че още с идването ми в Полски Тръмбеш бях посрещнат от дребния Цветан и майка му. Момченцето се роди през юли 2014 след инвитро процедури, за които аз помогнах, и по тази причина то бе кръстено от родителите си на мое име.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР