Изграждане на нов квартал в северната част на София и

...
Изграждане на нов квартал в северната част на София и
Коментари Харесай

Нов квартал и следене на комините с дрон са част от идеите на кандидата на "Спаси София"

Изграждане на нов квартал в северната част на София и следене с дронове на това какво излиза от комините на къщите в града са част от концепциите в програмата на претендента за кмет на столицата от " Спаси София " Борис Бонев. Неговата кандидатура беше оповестена през вчерашния ден.

Планът за София, който групировката е подготвила, е с размер над 300 страници и е разграничен на 15 глави. " Събрали сме доста смели и новаторски хрумвания, работещи в разнообразни елементи на света ", заключи кандидат-кметът.

Бонев сподели, че концепцията на квартала на север е с терени там да бъдат обезщетени притежателите на терени в южните квартали, които са презастроени, като по този начин ще остана зелените междублокови пространства.

 Нов квартал и следене на комините с дрон са част от концепциите на претендента на
© Иван Белитков

Външен одит на Центъра за градска подвижност е друга незабавна мярка, която Бонев планува, в случай че бъде определен. " Там изтичат десетки милиони в неефективно и непроследимо ръководство ", сподели претендентът за кмет. Дроновете за наблюдаване на комините пък се употребявали в Полша.

По мотив мненията на кмета на София Йорданка Фандъкова, че с номинацията на претендент за кмет " Спаси София " е удостоверила съмненията й, че е политически план, Бонев й предложи да не атакува младежите, които работят безплатно за възстановяване на живота в столицата.

Според него Фандъкова има сложна връзка с жителите, а също така нямало нищо по-нормално от това жителите да влязат в политиката. Дори абревиатурата на ГЕРБ е Граждани за европейско развиване на България, да се прекръстят на Политици за европейско развиване на България и тогава да гледа в нашата паничка ", добави Борис Бонев.

Той е на мнение, че при 15 милиарда лв., изхарчени в София за последните 10 години, столицата би трябвало да наподобява доста по-добре.

Попитан дали " Спаси София " би приела политическа поддръжка от някоя партия, Бонев сподели, че интерес има от леви и десни обединения, само че който желае да се включи, би трябвало да одобри концепциите, записани в " най-подробната предизборна стратегия, писана в историята на София ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (17)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР