Изгонването на Нора Недкова от къщата на ВИП Брадър се

...
Изгонването на Нора Недкова от къщата на ВИП Брадър се
Коментари Харесай

Брадъра натирил Нора Тъпото по сценарий


Изгонването на Нора Недкова от къщата на ВИП Брадър се оказа огромна изненада за феновете, които чакаха силиконката цялостен сезон да е съществена атракция в предаването и да върти интриги, научи HotArena.

В реалност Нора е очаквала да бъде измежду първите изгонени, написа „ България Днес “. Още преди влизането си плеймейтката е имала спогодба с продуцентите да предизвика кавги с всички участници, най-много с Кулагин и по-късно да си тръгне, настояват близки до шоуто. Тя в действителност съумя да заформи куп интриги единствено за една седмица и сподели неособено интелектуално равнище. Затова не е изненада, че обликът й към този момент е привършен, а продуцентите нямат нищо срещу изгонването й.

Семейството на Нора е предостатъчно, че тя напусна играта, с цел да не се постанова да изяснява, че щерка им „ не е това, което е “, по думите на роднините й. Нора сама изрази няколко0 пъти чувството, че тя ще напусне къщата. Най-доволна от изгонването й бе готвачката Божана, която имаше многократни пререкания с плеймейтката по въпросите за поръчването и приготвянето на храната.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР