Изгонването на Нора Недкова от къщата на ВИП Брадър се

...
Изгонването на Нора Недкова от къщата на ВИП Брадър се
Коментари Харесай

Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага повече

Изгонването на Нора Недкова от къщата на ВИП Брадър се оказа огромна изненада за феновете, които чакаха силиконката цялостен сезон да е съществена атракция в предаването и да върти интриги, научи HotArena.

В реалност Нора е очаквала да бъде измежду първите изгонени, написа „ България Днес “. Още преди влизането си плеймейтката е имала спогодба с продуцентите да предизвика кавги с всички участници, най-много с Кулагин и по-късно да си тръгне, настояват близки до шоуто. Тя в действителност съумя да заформи куп интриги единствено за една седмица и сподели неособено интелектуално равнище. Затова не е изненада, че обликът й към този момент е привършен, а продуцентите нямат нищо срещу изгонването й.

Семейството на Нора е предостатъчно, че тя напусна играта, с цел да не се постанова да изяснява, че щерка им „ не е това, което е “, по думите на роднините й. Нора сама изрази няколко0 пъти чувството, че тя ще напусне къщата. Най-доволна от изгонването й бе готвачката Божана, която имаше многократни пререкания с плеймейтката по въпросите за поръчването и приготвянето на храната.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР