Изгониха ме и отивам да се карантинирам така! Това написа

...
Изгониха ме и отивам да се карантинирам така! Това написа
Коментари Харесай

Пиарката на Борисов: Изгониха ме и отивам да се карантинирам така!

Изгониха ме и отивам да се карантинирам по този начин! Това написа във Facebook пиарката на премиера Бойко Борисов Севдалина Арнаудова. Думите й са съпроводени с намигващ имотикон, подложен в средата на изречението.
Постът на Арнаудова може да се схване превратно, изключително откакто се види каченото от нея клипче, в което дългокрака хубавица се забавлява с бутилки шампанско в ръка.

Тази заран по време на брифинга с Бойко Борисов, Севделина опита да спре микрофона на кореспондент от ТВ 7/8. Поведението й, обаче очевидно ядоса Бойко Борисов, който в ефир сподели: " Моля те, Севда, седни си на местото, ще те изгоня! Ще те изгоня от залата, в случай че не си седнеш на местото. Тя заплаши, че ще си тръгне, само че министър председателят й отвърна още по-твърдо: " Ми, тръгни си! Тръгни си! "

Под поста на пиарката следват окуражителни думи на нейни близки. Един от мненията гласи: „ Сладък съименник, нали знаеш какъв брой те обича ББ- по този начин, че свирукай си бодро и сиСипи едно свежо за отскок???????????? То се знае кой става за срам в тази ситуация- едни неосъществени мутрофонски видове:)) “.

Друг пък написа: „ Той падишаха ти по този начин го е блъснал короната че към този момент си има еднопосочен билет към Барселона “.

Журналистката Валерия Велева, кръстена от Ахмед Доган Мадам В. също взима отношение по тематиката: „ Отива ти! Много ГИ можеш нещата “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР