Изгоненият от България руски шпионин се е опитал да вербува

...
Изгоненият от България руски шпионин се е опитал да вербува
Коментари Харесай

Още за скандала с изгонения от България руски шпионин

Изгоненият от България съветски разузнавач се е опитал да вербува шеф на българска работа. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов в изявление за БТВ.

По думите на Борисов, самият чиновник му е съобщил за опита да бъде вербуван, след което били подхванати съответните дейности от българската страна. Борисов акцентира, че, изтъквам, " чест прави на Руската федерация, че не реагира реципрочно до през днешния ден ".

Руският дипломат Анатолий Макаров отхвърли да разяснява случая през днешния ден пред Българска национална телевизия, а ДАНС препратиха към прокуратурата и външно министерство. Скандалът с съветския разузнавач се развихри в понеделник, откакто прокуратурата заяви, че един от първите секретари в съветското посолство е махленски в шпионаж и е помолен да напусне България, а два дни по-късно българското външно министерство отхвърли да издаде виза на съветски посланик, който е трябвало да бъде назначен като аташе по защитата в София.

 Борисов: Руски разузнавач е опитал да вербува шеф на българска работа Борисов: Руски разузнавач е опитал да вербува шеф на българска работа
Изгоненият от България съветски разузнавач се е опитал да вербува шеф на българска работа с достъп до класифицирана информация. Това разгласи министър председателят Бо...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР