Изгоненият брадър Валентин Кулагин е бил сред най-близките приятели на

...
Изгоненият брадър Валентин Кулагин е бил сред най-близките приятели на
Коментари Харесай

Кобрата вдигна мерника на палавия Кулагин, вижте защо

Изгоненият брат Валентин Кулагин е бил измежду най-близките другари на чалга дивата Андреа – разкрива в. „ Уикенд “. Гримьорът бил непрекъснато наличие до Теодора Андреева, само че за неволя срещнал гаджето ѝ – Кубрат Пулев, който сложил точка на близостта – отбелязва изданието.

„ Бяха първи приятелки, непрекъснато и на всички места дружно. Чуруликаха си по женски всевъзможни злословия и приказки за тоалети и грим. До насилствената разлъка се стигна, откакто един път към тандема се причисли и Кобрата. Само за час другарство с нежния фризьор боксьорът стигна до извода, че с държанието на дразнител и честите вербални провокации не въздейства добре на Андреа “ – изяснява осведоменият с мелодрамата източник.

За да приключи нездравословното влияние на Валентин Кулагин, Кобрата съвсем учтиво помолил певицата да спре да се носи напред-назад в неговата компания. Не е ясно дали Андреа си е взела записка, само че палавият гримьор траял да ѝ досажда с претенциите и капризите си. След като схванал, че с моркова и с лека ръка не става, най-хубавият български боксьор за всички времена хванал сопата. Явно е успал да вземе страха на полуруснака, тъй като той липсващ вечно от свитата на чалгаджийката.

Не е мъчно човек да си показа мъж с физиката на Кобрата какво би споделил на меката китка Кулагин: „ Ако те видя още един път с Андреа, ще ти счупя главата!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР