Изгодна нощувка по морето може да са намери и преди

...
Изгодна нощувка по морето може да са намери и преди
Коментари Харесай

Баби с вили завъртяха доходен бизнес край Варна СНИМКИ

Изгодна нощувка по морето може да са откри и преди края на скъпия сезон. Ако желаете евтина, чиста и уютна квартира във Варна, потърсете при бабите, които имат вили отвън града. Там двойна стая може да се наеме за 40 лв. на вечер, написа TrafficNews.

Къщите са с овощни градини, терасите са с панорама към морето, някои имат и басейн в двора. А до плажа се стига за десетина минути.

Закуска нормално не се предлага, само че в случай че помолиш домакините за палачинки или пържени филийки, те няма да откажат против дребна сума. Който има предпочитание, може и самичък да си сготви.

В същото време искащите да са в центъра на града могат да наемат стая в хостел за по-евтино. Двойната върви сред 50 и 100 лв. за вечер. Ако си на пъпа на Варна до Катедралата, може да платиш и 120 лв. за двама. Там закуска също не се предлага, само че пък всичко ти е на разположение. В доста от хостелите обаче има проблем с хигиената. „ За три дни никой не пристигна да почисти, имаше и хлебарки”, оплакал се четец на изданието.

Цените на хотелите са от 100 лв. нагоре. Морската столица е претъпкана с туристи, изключително през уикенда. Тази събота и неделя там имаше рок фестивал и всички места за нощувка бяха заети.

Плажовете са претъпкани, като чадърът върви по 5 лв., само на „ Рапонги” е 8 лева Вечер пък по крайморската алея не можеш да се разминеш от народ.

Сега е пикът на сезона, само че от края на август цените стартират да падат. Заради отлива на непознати туристи и поради това, че доста нашенци избраха да почиват в Гърция, тази година хотелиерите започнаха да ухажват българите и оферират много атрактивни предложения.

Склонни са да дават до 30% отстъпка, с цел да може да се удължи сезонът и през септември.


Прочетете още
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР