Изглеждащата безкрайна колекция от индивидуални отличия на Кристино Роналдо се

...
Изглеждащата безкрайна колекция от индивидуални отличия на Кристино Роналдо се
Коментари Харесай

Трофеите на Кристиано Роналдо се увеличиха с още един

Изглеждащата безкрайна сбирка от самостоятелни оценки на Кристино Роналдо се усили с още едно. Португалският ас на Ювентус получи наградата на елитното испанско спортно издание “Марка ” за цялостните му достижения във футбола и белязаният с куп върхове престой в Реал (Мадрид), написа " Спортал ".

Призът се връчва от 1997 година и се дава на персони, трансформирали се в митове в своите спортове. Сред носителите му личат имената на Майкъл Джордан, Пеле и огромния противник на CR7  Лионел Меси. Роналдо се появи на церемонията в компанията на прелестната си обичана Джорджина Родригес.
Той беше запитан дали му липсва Мадрид.
”Определено. Тук прекарах огромна част от живота си.  Дъщеря ми се роди тук. Надявам се да се върна един ден ”, отговори общително португалецът.
На събитието участва и президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес. Двамата с Роналдо си размениха обятия, а публиката прикани босът на " белия балет " да го върне на " Бернабеу ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР