Изглежда все по-вероятно, че световният номер 1 ще участва на

...
Изглежда все по-вероятно, че световният номер 1 ще участва на
Коментари Харесай

Джокович все пак ще преследва 10-ата на Australian Open!

Изглежда все по-вероятно, че международният номер 1 ще взе участие на Откритото състезание на Австралия през януари. В последните седмици информацията беше, че съвсем несъмнено деветкратният първенец в Мелбърн ще пропусне конкуренцията през 2022 година, поради наложителното условие за ваксина.
Днес обаче бе доказано, че Джокович ще взе участие на различен шампионат в Австралия - АТП Къп, който ще се организира в Сидни и ще бъде подгряващ за Аустрелиън Оупън. Джокера ще води отбора на Сърбия, в който са още Душан Лайович, Филип Крайнович, Никола Чачич и Матей Шабанов.
Това значи, че Джокович или е склонил да се имунизира против Covid-19, или ще изтърпи 14-дневна карантина в Сидни, след която ще може да взе участие и на . До момента уредниците на първия за годината шампионат от Големия шлем към момента не са прецизирали изрично дали в Мелбърн ще могат да вземат участие единствено имунизирани тенисисти или и такива, минали двуседмична карантина.
Тъй като разпоредбите, налагани от държавното управление в Австралия, стават все по-стриктни, наподобява по-вероятно Джокович към този момент да се е ваксинирал или да го стори в скоро време. АТП Къп стартира на 1 януари и в случай че Джокович взе участие на този шампионат, то той сигурно ще пази и купата си в Мелбърн, където е деветкратен първенец.
Наскоро .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР