Изглежда Тото още не е преживял факта, че МЕГЗ го

...
Изглежда Тото още не е преживял факта, че МЕГЗ го
Коментари Харесай

Тото не спира да гаври Мегз

Изглежда Тото още не е претърпял обстоятелството, че МЕГЗ го унижи пред цяла България като сподели видео фрагменти, че е нарушавал разпоредбите за изолираност в къщата на ВИП Брадър, написа hotarena.

Мегз подкопа успеха му и го сподели като измамник пред цяла България. От тогава Тото я ненавижда от дъното на душата си и непрекъснато я нервира.

В трите му влогове след Вип Брадър се разяснява Мегз. Един даже стартира с нея. И през пет минути Тото демонстрира премията си и натъртва “МЕГЗ ти нямаш такава”. Освен това излязоха три любителски видеа от записи на почитатели, на които Тото продължава да приказва за МЕГЗ даже по време на участия непосредствено от сцената.

Днес, обаче, Тото преля чашата. Той качи видео в инстаграм профила на Скандау, в което непосредствено имитира инстаграм историите на Мегз. Той си е намазал филия с майонеза и е поставил обичания филтър на хубавицата - уши и муцунка на коте, който тя употребява непрекъснато в историите си. Рапърът даже се пробва да приказва и гримасничи като амбициозното миньонче и повтаря думите от нейната история буквално “Това ми е десета филия за през днешния ден. Сега ще науча Лъчо на това ястие”.

От своя страна Каканашева предостатъчно мълчи. Тя осъзнава, че е накърнила рапъра и се радва на вниманието му. Злите езици разясняват, че войната сред двамата няма скоро да спре, тъй като както се видя в къщата сред тях има доста огън и високо его.

 Тото не стопира да нервира МЕГЗ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР