Изглежда любовта на Дженифър Лопес е доста скъпа - любов

...
Изглежда любовта на Дженифър Лопес е доста скъпа - любов
Коментари Харесай

Дженифър Лопес взема милиони от Катар

Изглежда любовта на Дженифър Лопес е много скъпа - обич за милиони. Миналата седмица певицата е получила 2 милиона, с цел да се появи за 20 минути на откриването на супер първокласен мол в Катар, като за нейното прелестно изкарване е бил изхарчен още един милион $, като в цената се включва и частни самолети, оповестява TMZ, представена от БГНЕС.
Според информация от близки източници Джей Ло е разговаряла с хора в мола за правата на дамите - нещо, което е голям проблем в страната и тя е една от дребното звезди дами, които са канени в емирството.
Появяването в този мол не е единствената катарска самодейност на Дженифър Лопес - певицата би трябвало да има концерт по време на фирмено празненство на Катарските авиолинии в " Долби Театър " в Лос Анджелис, където за 20 минутно осъществяване ще прибере 1,2 милиона $. Но компанията може и да не успее да ангажира изпълнителката, защото тази сума е тяхно предложение, само че то към момента не е признато от звездата. Въпреки това катарският транспортьор я е показал като звездата на шоуто в своите предложения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР