Изглежда Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес търсят всякакви начини да

...
Изглежда Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес търсят всякакви начини да
Коментари Харесай

Лек срещу болката: Роналдо и Джорджина на романтично пътешествие след загубата на сина си

Изглежда Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес търсят всевъзможни способи да преодолеят тежката загуба, която претърпяха преди няколко седмици. Тогава, малко след раждането, двойката загуби сина си - едното от бебетата близнаци.

Ето за какво Кристиано и Джорджина са решили да потърсят разтуха един в различен, отдавайки се на сантиментални пътешествия. Двамата споделиха кадър в обществените мрежи, на който театралничат компактно един до различен, на фона на красивата природа и лъчите на яркото слънце. По всичко наподобява, че пътешестват с първокласна яхта - и очевидно това в действителност е един добър метод да намерят, въпреки и краткотрайна, разтуха.



От обявата не излиза наяве дали футболистът и брачната половинка му са сами и дали някое от четирите им деца не ги съпровожда. Защото към фотографията липсва какъвто и да е текст - вместо подобен са сложени няколко красноречиви емотикони във формата на сърце.

Роналдо и Родригес не престават да мълчат за аргументите, довели до гибелта на едното от новородените им деца. Възможно е и в никакъв случай да не проговорят по въпроса.

" Това е най-голямата болежка, която всеки родител може да изпита ", споделиха двамата след тъжната загуба на 18 април и допълниха, че в подобен миг мощ им дават само останалите им деца.



На 7 май двойката заяви, че са кръстили оживялата си щерка Есмералда. И даже я показаха пред многочислените си почитатели в Инстаграм.

A по време на собствен мач, на 23 април, футболната суперзвезда посвети 100-ния гол в кариерата си на починалия си наследник.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР