Изглежда като един от най-неотговорените въпроси, но един професор от

...
Изглежда като един от най-неотговорените въпроси, но един професор от
Коментари Харесай

Професор от Харвард твърди, че извънземни може да са посетили Земята, използвайки технология за прескачане на измеренията

Изглежда като един от най-неотговорените въпроси, само че един професор от Харвардския университет има вяра, че извънземните може да съществуват - и в случай че го създадат, тогава тяхната технология ще имат сеизмичен резултат върху човечеството.

Ави Льоб, израелско-американски астрофизик, е наименуван „ ловецът на извънземни “ поради работата си по опит да потвърди съществуването на извънземен живот. Сега той твърди в нов документален филм, че извънземните може да пътуват през скрити измерения, основани в CERN, Европейската организация за нуклеарни проучвания.

Учени от организацията в Женева на границата сред Франция и Швейцария употребяват Големия адронен колайдер (LHC) - най-големият и най-мощен ускорител на частици в света - в опит да пресъздадат изискванията на Големия гърмеж. Чрез това те се надяват да разкрият по какъв начин е зародила нашата галактика.

Вземайки присъединяване в документалния филм „ The Paranormal UFO Connection “, професор Льоб допусна, че извънземните може да са доста по-напред от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР