Изглежда интересът на Ювентус към мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп

...
Изглежда интересът на Ювентус към мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп
Коментари Харесай

В Италия взеха да търсят колко струва да се купи Клоп

Изглежда ползата на Ювентус към мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп провокира сериозна вълна от интерес в Италия, по тази причина и торинското издание „ Тутоспорт” направи свои разкрития какъв брой би коствало на „ остарялата госпожа” да откупи експерта.

След формалната съобщение за идната разлъка сред Юве и Масимилиано Алегри голям брой треньорски имена започнаха да се загатват по отношение на виновната позиция. Журналистът Танкреди Палмери беше първият, който заяви, че от „ остарялата госпожа” са осъществили контакти с сътрудниците на Клоп , който на 1 юни ще изведе своя отбор във финала на Шампионската лига против Ювентус.

Дори на Апенините оповестиха, че Юве е получил мощно охлаждащ интереса им отговор, само че това няма по какъв начин да спре мелницата на спекулациите. Според „ Тутоспорт” има съответна сума, която би разрешила на Ювентус да откупи експерта преди края на договора му. Изданието разкрива, че все още Клоп получава към 7 милиона паунда на сезон. Той има договор до юни 2022 година, а в него попадала освобождаваща уговорка на стойност 32 милиона паунда.

Изразяването на подготвеност за нейното активиране не значи безусловно, че Клоп ще премине на „ Ювентус Стейдиъм”. Това само би изключило Ливърпул като страна по договарянията, а дали Клоп ще поеме Ювентус, към този момент зависи напълно от решението на 51-годишния експерт. Както към този момент стана ясно, контактът сред него и Ювентус не се е развил по-далеч от първичния стадий.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР