Изглежда Google се грижи за дигиталното спокойствие на потребителите си

...
Изглежда Google се грижи за дигиталното спокойствие на потребителите си
Коментари Харесай

Google Calendar автоматично отказва срещи, когато сте във ваканция



Изглежда Гугъл се грижи за цифровото успокоение на потребителите си - към този момент няма да им се постанова да дават отговор на досадни предложения за работни срещи, когато те са в отпуск. Просто би трябвало да настроите известие, че сте отвън офиса, след което Гугъл автоматизирано ще отхвърля срещи, до момента в който поемате витамин Д на плажа. Изкуственият разсъдък на Гугъл също ще се опита да реши кои събития би трябвало да попаднат в категорията " отвън офиса ", на база на заглавието.

Calendar към този момент разрешава и повече надзор върху настройките за работни часове. Освен запазването на работно време за цяла седмица, новият ъпдейт разрешава да бъдат настройвани обособени часове за обособените дни. Гугъл също ще се опита да познае работните ви часове, въз основата на времевата зона и историята със събития в календара, като постоянно можете да измененията препоръчаните стойности.

Двете нови функционалности се чакат от много време и са част от пакета за " цифрово здраве " на компанията. Според Гугъл те би трябвало да оказват помощ на потребителите да основат по-здравословен баланс работа-почивка.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР