Изглежда две от момите в Ергенът“ са успели да открият

...
Изглежда две от момите в Ергенът“ са успели да открият
Коментари Харесай

Пам и кючекинята Мони се омъжват след „Ергенът“

Изглежда две от момите в „ Ергенът “ са съумели да открият любовта на живота си.

 

Едната от тях е екзотичната танцьорка Мони Зенгинер, която бе отрязана от пианиста Евгени Генчев, а другата – сочната есеистка Пам Велидис. И двете срещнали любовта след шоуто, така че надали ще е изненада, в случай че последват сватби.

 

Танцьорката разкрива, че двете с Пам не престават да се срещат и след края на фотосите в Бодрум. Очевидно двете си наподобяват повече, в сравнение с бихме могли да предположим.

Със сигурност общите неща посред им, са най-малко две – влезнали са в „ Ергенът “, с цел да преследват персонални цели, а не да открият любовта, както и това, че на процедура са разкрили любовта на живота си след края на риалитито.

 

Мони твърди, че влезнали в риалитито, с цел да разрушават стандарти. Самата тя желала да покаже, че не всички красиви и суетни дами, са глупави. Целта на Пам пък била да покаже, че не е наложително да си слаба, с цел да си красива. В последна сметка и двете съумели. Успели да срещнат любовта.

 

Мони твърдеше, че е срещала редица перспективни мъже, само че не е имало тръпка. Освен това фантазията й не е да има богат мъж, а тя самата да е такава. Изглежда, че към днешна дата кючекинята към този момент е щастливо влюбена, само че изрично отхвърля да разкрие кой е избраникът й. По всяка възможност не става въпрос за милионер. 

 

Наскоро пък стана ясно, че Пам си е търсила гадже посредством платформа за запознанства. Отбелязала, че защото е доста заета, не желае да й пишат непрекъснато, в случай че не отговори. В умозаключение показала, че щом не дава отговор, значи не демонстрира интерес.

 

Пухкавата философка неотдавна се жалваше, че персоналните й известия са залети от фотоси на мъжкото достолепие на ухажори, само че тя изрично отхвърляла сходни провокации. За нея също не излиза наяве кой и какъв е мъжът, в чието лице е разкрила любовта. Съдейки по обществените й изяви, най-вероятно е интелектуалец или пък човек на изкуството.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Мони Зенгинер Пам Велидис Любов „ Ергенът “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР