Изглежда добре и предлага голям брой опции, но изяжда паметSharp

...
Изглежда добре и предлага голям брой опции, но изяжда паметSharp
Коментари Харесай

Sharp World Clock – десктоп часовник с много функции

Изглежда добре и предлага огромен брой варианти, само че изяжда памет

Sharp World Clock демонстрира часа и времето на безграничен брой места по света
(екранна фотография: Sharp World Clock)

Софтуерното приложение Sharp World Clock се явява модернизиран часовник за десктопа, който демонстрира времето на безграничен брой места по света, дружно с информация за определените градове.

Въпреки че по формулировка е международен часовник, приложението прави даже повече от това да демонстрира настоящото време и флаговете на конфигурираните местоположения. Можете елементарно да добавите колкото градове желаете, да се „ придвижвате ” до определени местоположения, страни или градове, бързо да намирате град, като напишете името или въведете координатите му.

Sharp World Clock предлага и други функционалности, в това число дневна и нощна фаза, дружно с интерактивна карта, с цел да изберете елементарно всяко мечтано място. Също по този начин можете да ревизирате температурата на всеки град, прогнозата за времето за идващите четири дни и скоростта напразно.

Приложението включва още читател на излъчвания, както и алармен инструмент, който може да се задейства ежечасово, седмично, месечно или годишно. Плюс това можете да поставите „ widget ”-подобен календар на десктопа, да правите калкулации на часовата зона и да преглеждате зоната на разнообразни места по едно и също време.

Sharp World Clock предлага повече от настоящото време и флаговете на местата по света
(екранна фотография: Sharp World Clock)

В умозаключение, това е потребна стратегия, която с изключение на информация за времето включва и графици за срещи, алармен инструмент, календар и читател на излъчвания. Но макар че наподобява добре и се предлага с огромен брой варианти, Sharp World Clock изяжда запаси от паметта на Windows.

Даунлоуд: Sharp World Clock
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР