Изглежда, че юни идва за да даде цвят и смисъл

...
Изглежда, че юни идва за да даде цвят и смисъл
Коментари Харесай

Какъв ще бъде юни според нумерологията? Изчислете си сами по този елементарен, но много точен метод

Изглежда, че юни идва с цел да даде цвят и смисъл на живота ни. Вложете цялата си сила в фамилията, приятелите, любовта, кариерата или вашите лични желания – в този момент е времето!​​​​​​​ За да изчислите персоналния номер за 2018 година, към датата на вашето раждане (например 23 април 1985 г.), заменете настоящата година, с цел да стане 23.04.2018. Сега съберете всички числа, до момента в който получите една, както в образеца, който следва:

2 + 3 + 0 + 4 + 2 + 0 + 1 + 8 = 20; 2 + 0 = 2. Така – вашето число е 2.
„ 1 “
За вас този месец е леко придирчив. Решили сте доста задания, получили сте доста награди през първата половина на годината и в този момент се чувствате изтощени – като заран след тежко празненство. Време е да оставите нещата и хората от предишното и да се подготвите за нов стадий. Със сигурност част от неосъществените ви хрумвания дотук са се оказали нереалистични. Сега животът ви кара да погледнете личните си планове и цели по нов метод. Юни е интервалът на планирането. Положителната страна на монетата – до края на месеца ще имате ясна визия за посоката, в която ще се движите. И ще разберете къде е по-добре да насочите силата от втората половина на годината.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества

„ 2 “
Юни дава обещание ново начало в една от областите в живота ви, най-вероятно в кариерата. Това е месецът на обещанията и опциите. Енергийното ви равнище се усилва, само че с това и нервната тревога. Този интервал изисква да сте смели, гъвкави и отзивчиви. Изразете по-ясно мислите и възприятията си, вдъхновете и мотивирайте другите да следват вашия образец. Внимавайте във връзка с персоналния си живот, тъй като сантиментално преживяване може да сложи напрегнат освен в случай че имате сериозна връзка, само че ще попречи и на професионалното ви развиване. Ето за какво е по-добре да не бързате и да не вършиме решителни крачки на любовния фронт.
„ 3 “
За тези, които се считат за предприемчиви, Слънцето обостря шестото им възприятие. Този месец ще разбирате по-добре страстите и възприятията на другите и най-силната ви роля ще бъде на консултант. Уви, интуицията ви не се отнася до въпроси, свързани с парите – в този момент не е най-хубавото време за финансови опасности. Периодът е удобен да надградите професионално с разнообразни курсове. Романтиката също играе значима роля през юни, изключително в случай че сте се срещнали с колегата си относително неотдавна. Вашата нараснала сензитивност и вътрешен глас ви подсказват по какъв начин да укрепите съюза. Общувайте! Неочакваната покана за посещаване на другар или родственик в отдалечен град може да бъде необикновено вдъхновяваща.
„ 4 “
Перфектното време за вашата отмора е точно през юни. Насладете се на живота и не приемайте събитията този месец прекомерно съществено. В стихията си сте на тематика творчество и автентичност, по тази причина се включете в игри, участвайте в състезания. Финансовите ви каузи сигурно няма да са водеща тематика през тези 30 дни. Е, към този момент сте разбрали – акцентът през юни е само върху заниманието и почивката!
„ 5 “
За разлика от хората с други числа, нумеролозите плануват за „ петиците “ невиждано натоварване. Работата в този момент изисква доста старания и обсегът на отговорностите е необикновено необятен. Въпреки това енергийното ви равнище към този момент е на висота. Действайте съгласно интуицията си, реорганизирайте и персоналния си живот, научете се да управлявате времето си по-ефективно. В любовта ставате доста по-сериозни, наподобява, че лекомисленото отношение към връзките ще остане в предишното. Не рискувайте във финансовата сфера – през юни е по-добре да спестите, в сравнение с да харчите. Отворете сърцето си към околните. Ако се нуждаете от разтуха или помощ, не се колебайте да ги попитате за съвет.
„ 6 “
През юни очаквайте непредвидени изненади! Този месец е динамичен и би трябвало да показвате оптималната еластичност, като е най-добре да се доверявате на инстинкта си. Ако съумеете да се адаптирате към непредсказуемите събития от този месец, ви чака обаятелен, авантюристичен и даже печеливш юни. Ако обаче продължавате да се придържате към остарели проекти, ще бъдете разочаровани. Демонстрирайте гения и качествата си пред хора, които могат да повлияят на кариерното ви развиване. Особено тези, които са свързани с търговията на дребно, с недвижими парцели или различен вид бизнес, който се основава на продажби и подписване на покупко-продажби. Пътуванията на дълги дистанции през юни също са добре пристигнали.
„ 7 “
Стабилността, силата, разбирането за личната роля са главните тематики за вас през този месец. Някои значими взаимоотношения за вас (приятелски, любовни или професионални) ще преминат сериозен тест. Най-вероятно през тази година ви следва да се разделите с хора, както и да поемете нови функции в живота си. Юни е изключително значим за изясняване на връзката. Ако преминете трусовете – вашите взаимоотношения ще станат доста по-силни. Роднини и другари непрекъснато търсят вашето внимание и компания, само че можете да им отговорите с известно отчуждение и даже равнодушие. Важната задача този месец е да бъдете почтени и отворени.
„ 8 “
Кариерата и романтиката не изискват толкоз огромно внимание, колкото вътрешната ви потребност да разберете вашите лични стремежи и да определите цели. Подредете своя персонален живот и не си вменявайте виновност за изпуснати цели до момента. Важно е да разберете какво желаете от живота и по тази причина би трябвало да измененията себе си. Това е нравствен месец. Нека ориста се грижи за всичко останало.
„ 9 “
„ Деветки “, бъдете подготвени да получите премия в службата, която сте заслужили. Юни е за вас – интервалът на прибиране на реколтата, само че плодовете значително зависят от взаимоотношенията с сътрудниците. Поискайте бонус или доста нарастване на заплатата. В същото време, интуицията и изобретателността ще ви оказват помощ да реализирате своите проекти, върху които сте работили през последните месеци. Имате неповторима дарба да превърнете враговете си в другари и да манипулирате събитията, като употребявате свои способи на разбиране. Вашата дарба да решавате деликатни въпроси с такт и дипломация е впечатляваща. Изкуството на договарянията е потребно и в персонален, и в професионален проект. Благоприятният сантиментален декор може да донесе отчаяние само от битовизми.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР