Изглежда, че Tron (TRX) се бори със съпротивата от $0.075,

...
Изглежда, че Tron (TRX) се бори със съпротивата от $0.075,
Коментари Харесай

Tron се бори със съпротивата от $0.080, VC Spectra ще стигне първо до там

Изглежда, че Tron (TRX) се бори със съпротивата от $0.075, което съставлява предизвикателство за възходящия подтик на актива.

Междувременно един от най-хубавите DeFi планове, VC Spectra (SPCT) , развълнува крипто общността с бързия си прогрес, което допуска, че може да реализира амбициозните си цели преди Tron. Тъй като двата цифрови актива се борят за доминация, всички погледи са ориентирани към това кой ще победи пръв.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

TRON (TRX) изпитва усложнения със съпротивата от $0.080

На 31 август Tron (TRX), една от водещите криптовалути, разгласи идната си дестинация за Tron Builder Tour . Tron разкриха, че си партнират с Блокчейн клуба на Принстън за взаимно събитие, проведено от Huobi Ventures в университета , планувано за 23 септември.

И въпреки всичко, Tron (TRX) се сблъска с препъни камък при равнището на опозиция от $0.080 . Въпреки възходящия подтик, следен от средата на август, тази опозиция, в композиция с 50-дневната SMA , попречва бичия му път. Анализаторите означават, че въпреки при актуалната пазарна наклонност монетата TRX да е достигнала връх при $0.077 , пробивът до упования връх от $0.090 зависи от превъзмогването на тази опозиция. Ако не успее да го направи, TRX може да се отдръпна докрай от $0.060.



Понастоящем монетата TRON се търгува на цена от $0.078 , което съставлява леко покачване от 1.4% през последните 24 часа. Тя се е нараснала с 1.33% от $0.075 на 31 август. Обемът на търговията с Tron (TRX) е намалял с 31.61% от $174 милиона до $119 милиона за същия интервал. Трейдърите на TRX бяха изгубили ентусиазма си поради равнището на опозиция на цената на Tron.

Въпреки това, настоящето ограничение на TRX сред линиите на пълзящите междинни стойности допуска допустимо придвижване в диапазона в скоро време. Текущата траектория на монетата Tron наподобява обещаваща, само че е възпрепятствана от съпротивата от $0.075 , обозначаваща свръхпокупна пазарна зона. Същевременно VC Spectra (SPCT) е настроена да пробие съпротивата от $0.080  по-скоро.

VC Spectra (SPCT): На бърза писта към $0.08

VC Spectra (SPCT) е новаторски децентрализиран протокол за ръководство на активи , който прави талази в блокчейн и финтех пространството. Токенът SPCT, построен върху основата на блокчейна на Биткойн, бързо се трансформира във любимец измежду вложителите.

Отвъд елементарното владеене на токена, SPCT предлага на своите вложители обогатено прекарване, характеризиращо се с осезаеми награди, дивиденти и възприятие за принадлежност към трансформиращо финансово придвижване. Това е насърчило постоянна общественост към VC Spectra и е породило солидно пазарно доверие, което алармира за бича наклонност за токена.

Токенът сполучливо мина към Етап 3 на обществената си предварителна продажба, като цената му е безапелационна – $0.025 . Ранните птици от Етап 1 станаха очевидци на астрономическа облага от 212.5% . Като закупят токени SPCT в този момент, вложителите могат да получат забележителна възвръщаемост скоро. Очаква се скок от 32%, когато SPCT се изкачи до $0.033 в идния Етап 4 .

Но същинската сексапил се крие малко по-надолу по пътя. Когато VC Spectra завърши предварителната си продажба, се чака цената на токена да се повиши до $0.08 . Това съставлява замайващ скок от 220% по отношение на цената за закупуване на Етап 3.

Тъй като както анализаторите, по този начин и вложителите държат очите си залепени за крипто пазара, мнозина са съгласни, че VC Spectra (SPCT) е на път да доближи границата от $0.08 преди своите сътрудници. С пътна карта за интервала след 2023 година, подкрепена от транспарантни и етични капиталови практики, VC Spectra не се стреми единствено към краткосрочни облаги. Тя построява завещание измежду новите планове DeFi. Посланието е ясно за тези, които са настрана: Достигането на VC Spectra до $0.08 не е въпрос на “дали ”, а на “кога ”.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР