Изглежда, че шумното и демонстративно приятелство на Папи Ханс и

...
Изглежда, че шумното и демонстративно приятелство на Папи Ханс и
Коментари Харесай

Папи Ханс скаран с Наско Колев

Изглежда, че шумното и демонстративно другарство на Папи Ханс и рапърът Наско Колев се е изпарило. Приближени до изпълнителите настояват, че те към този момент не са въобще близки и дори се поздравяват с половин уста, когато се засекат някъде, научи HotNews.

Именно заради тази причина наскоро Константин Трендафилов, както са същинските имена на пеещия стихотворец, показва фамилиарност с певицата Мария Илиева. Двамата се целунаха уста в уста обществено на премиите на БГ Радио и по-късно разгласиха фотографията си в обществената мрежа.

"Този акт на деяние беше тенденциозен и ориентиран само към Наско Колев за да го подразнят ", разясняват доближени до Папи.

Както е известно поп дивата е зложелател номер 1 на Колев. След като любовният им разказ в предишното ескалира и стигна до такава степен, че Илиева озлобена от отношението на рапъра, спря всичките му видеоклипове в Ютуб, издадени под крилото на продуцентската й компания.

Папи доста добре знае, че спечелилия от "ВИП Брадър " не се долюбва с Марчето, само че въобще не му мигна окото и влезе в пиар акции с госпожа Илиева. След демонстрацията на двамата Наско бил погнусен от постъпката на Ханс. "Подиграваше се на Кулагин, но май го задминава по педерастки номера ", отсякъл пред свои рапърът.



Снимка: Булфото
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР