Изглежда, че ПСЖ няма да спре да пазарува от Серия

...
Изглежда, че ПСЖ няма да спре да пазарува от Серия
Коментари Харесай

ПСЖ отправи оферта на Лацио за СМС

Изглежда, че ПСЖ няма да спре да пазари от Серия А през това лято. Парижани към този момент са създали предложение в размер на 60 милиона евро на Лацио за Сергей Милинкович-Савич.

Според медиите във Франция ползата на ПСЖ към сръбския интерес не е загадка за никого и той продължава към този момент няколко години. Халфът е мечтан и от Манчестър Юнайтед, Ювентус и Интер.

Досега „ римските орли “ се съпротивляваха сполучливо на всички предложение, само че le10sport.com твърди, че ПСЖ са на път да завоюват борбата с предложение от 60 милиона евро за Милинкович-Савич.

Но това по всяка възможност още веднъж ще бъде отказано, откакто Лацио е на път да се класира в Шампионската лига и към момента има шансове за Скудетото.

Френските медии настояват, че вероятно предложение от 70 милиона евро ще може да докара сръбския национал на „ Парк де Пренс “.

Президентът на Лацио Клаудио Лотито по-рано се похвали, че е отхвърлил предложение за Милинкович-Савич в размер на 100 милиона евро, само че пандемията от коронавриус може да го принуди да продаде един от най-хубавите си футболисти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР