Изглежда, че прословутият флашмоб “Атака на Зона 51 се сдоби

...
Изглежда, че прословутият флашмоб “Атака на Зона 51 се сдоби
Коментари Харесай

„Щурм на Бермудския триъгълник” – нова мания в Интернет

Изглежда, че прословутият флашмоб “Атака на Зона 51 ” се снабди с заслужен правоприемник.

Ново събитие събира фенове в Интернет. То зове към „ щурмуване ” на район в Атлантическия океан, на север от Куба, за който се твърди, че има централизация на изгубвания на кораби и самолети.

„ Щурм на Бермудския триъгълник ” има по-малко регистрации за присъединяване от „ Атаката на Зона 51 ” от преди дни, само че динамичността е обещаваща, осведоми Агенция Франс Прес.

Повече от 19 000 души са се записали за събитието навлизане в Бермудския триъгълник, тайнствена част от Атлантическия океан, ситуирана на североизток от Куба, за който се приказва, че „ гълтам ” кораби и даже самолети. В допълнение, към 25 000 души са се декларирали като “заинтересовани ” да се включат.

Подобно на девиза за офанзива на Зона 51, че “охраната не може да ни простреля всички ”, уредникът на новото събитие, Антъни Карновал, споделя, че мистериозното място “не може да ни погълне всички ”.

Планирано за 1 октомври тази година, събитието даже има своя лична страница за пояснение, защото Карновал се стреми да събере към 175 000 $, с цел да „ даде лодки и водолазно съоръжение “ за присъстващите. Ако акцията се провали, Карновал даде обещание да върне парите. Ако успее уредникът дава обещание да вложи средствата в празненство с “жива музика, занимания и плажно празненство ”.

Бермудският триъгълник, прочут още като „ Дяволския триъгълник ”, е едва обитаем регион, където се счита, че няколко самолета и кораби са изчезнали. Има няколко естествени пояснения за това, като най-често срещаните са свързани с тежките метеорологични условия в района. По принцип всеки главен вихър, в това число ураганите Катрина, Ирма и Флоренция, произлизат от този район. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР