Изглежда, че Пол Погба е готов да напусне Манчестър Юнайтед

...
Изглежда, че Пол Погба е готов да напусне Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Юнайтед прави опит да задържи Погба с много по-висока заплата

Изглежда, че Пол Погба е подготвен да напусне Манчестър Юнайтед за повторно през своята кариера. През уикенда, френският халф заяви, че търси " ново предизвикателство ".

" Три години съм в Манчестър, имах както положителни, по този начин и неприятни моменти, като всеки различен. Както на всички места другаде. След всичко, което се случи през сезона, считам, че моментът е подобаващ да приема ново предизвикателство някъде другаде ", сподели той.

Коментарите на Погба не се одобриха доста добре от клуба. Но наподобява, че управлението на Юнайтед обезверено желае той да остане на " Олд Трафорд ". Според Daily Mail, управлението ще го убеди да остане като му предлага по 500 000 паунда на седмица. Победителят от Световното състезание сега получава по 290 000 паунда на седмица, само че се чака да му бъдат препоръчани същите условия като на Алексис Санчес.

До приключването на контракта на Погба остават две години, само че има опция за удължение с още 12 месеца. Смята се, че Реал (Мадрид) са отправили оферта от 90 милиона паунда - сходно на сумата, която Юнайтед заплати на Ювентус през 2016 година за футболиста. Италианските първенци също се ослушват, само че наподобява, че Погба избира да отиде в Испания.
 Иса Диоп би коствал на Юнайтед 60 милиона паунда
Иса Диоп би коствал на Юнайтед 60 милиона паунда

Това е цената му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР