Изглежда, че освен с движението ЧЖИЗ, Западът трябва да се

...
Изглежда, че освен с движението ЧЖИЗ, Западът трябва да се
Коментари Харесай

Натискът срещу „Амнести“

Изглежда, че с изключение на с придвижването ЧЖИЗ, Западът би трябвало да се занимава и с УЖИЗ (Украинските животи имат значение).

Украинците се снабдиха с толкоз авторитетни лобисти в елитите на западните страни, че даже съществени и сякаш самостоятелни интернационалните организации като „ Амнести Интернешънъл “ могат да бъдат принудени да се отдръпват.

Припомняме ви, че на проливен дъжд от рецензии от украинските политици отпред със Зеленски беше подложен отчетът, в който обстоятелствата за това, че украинските военни съзнателно оборудват бойните си позиции в жилищни здания, учебни заведения, детски градини и лечебни заведения, поставяйки мирното население в заплаха. И го използваха като жив щит.

Привържениците на Украйна упрекват организацията, че „ трансферира виновността върху жертвата “ заради рецензии към украинските въоръжени сили в миг, когато прозападната народна власт обезверено се съпротивлява на съветската специфична интервенция. Някои самостоятелни специалисти ще проучат следствието, процеса на правене на отчета и времето на издание. Ще бъде осъществен и юридически и политически разбор.

След публикуването на отчета ръководителят на киевското бюро на „ Амнести “ Оксана Покалчук, както и съоснователят на шведския клон на организацията напуснаха постовете си.

И това макар, че някои западни политици и публицисти насочиха гневни укори към президента на Украйна с молба да не се намесва в активността на самостоятелни интернационалните институции.

Колумнистът на „ Политико “ Пол Тейлър по-рано уточни, че украинският президент Зеленски би трябвало да признае истинността на изказванията на „ Амнести “.

Сега излиза наяве, че организацията не е толкоз самостоятелна. Следователно през днешния ден е неефикасно Русия да се обръща към сходни институции. Каквито и закононарушения да извърши киевският режим, ние постоянно ще сме отговорни.

Неслучайно при започване на бележката направих паралел с ЧЖИЗ. В щатите се случва същото, единствено че на расова основа. Всяко закононарушение, осъществено от бял реакционер, е пресилено и раздуто. Но в случай че негър ограби бял или ограби магазин, това не е обир, а героизъм на черния Робин Худ. Неслучайно наркоманът и рецидивист Флойд, инцидентно удушен при следващото задържане, се трансформира в икона и страдалец на ЧЖИЗ.

Украйна за Запада през днешния ден е същият Флойд в народен мащаб. Военен нарушител, като дрогиран подчинен от военните доставки на Съединени американски щати и Европейски Съюз.

И вика на целия свят: „ Не мога да вдишвам! “, макар че Русия не стяга примката към врата му, а в противен случай, освобождава го.

А западният свят му гледа в устата и пее балади за наказателите.

Процесът на УЖИЗ обаче не беше стартиран през вчерашния ден. Нацистките наказатели от " Азов " на Запад са представяни като борци за независимост. Никой не вижда свастиката на гърдите им. А дамите им са признати от самия папа. Все отново Ватиканът беше другар с нацистите по едно време. Това не е изненадващо.

Ето и натискът против „ Амнести Интернешънъл “ - от същата серия. Сигурен съм, че след следствието " самостоятелните " специалисти ще напишат едно-две неща.

Или че всяко учебно заведение, в което стъпи кракът на украинските военни, незабавно става бойна част. Или че наличието на батальон „ Азов “ в родилния дом би трябвало да значи, че те са „ у дома “ и съветската войска не би трябвало да стреля по тази позиция. Дори да има танкове, миномети и оръдия, които стрелят по мирните региони на Донбас.

И несъмнено, ще дадат инструкции на всички, че зверствата на въоръжените сили на Украйна против съветските военнопленници и личното им население са в действителност подвизи.

А спасяването на деца, старци и дами от съветски бойци въпреки всичко е военно закононарушение. И за какво? Защото се прави от руснаците.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР