Изглежда, че ново лице в сянка управлява задкулисно България под

...
Изглежда, че ново лице в сянка управлява задкулисно България под
Коментари Харесай

Огромен скандал! Нов сив кардинал коли и беси в сянка, реди назначения в МВР

Изглежда, че ново лице в сянка ръководи подмолно България под равнодушния взор на " премиера " Николай Денков. Сивият кардинал се назовава Иван Модев и публично е на позиция шеф на политическия кабинет на министър-председателя.

Иван Модев е наследник на Тодор Модев - дълготраен кмет на някогашния Коларовски регион в София по време на комунистическия режим, след което става дълготраен общински съветник от Българска социалистическа партия и районен водач на София в интервала 2005-2009 година

Според информация от вътрешен източник, Иван Модев кадрува като на свои бизнес сътрудници урежда техни близки за полицейски началници в Министерство на вътрешните работи.

Сегашният министър на вътрешните работи, Калин Стоянов, наподобява е единствено марионетка в ръцете на Модев, който за последните три месеца се е обогатил съществено.

В кръговете на властта се разнасят митове за контрола на Модев, който се простира освен до Министерство на вътрешните работи, само че и до други основни министерства.

Предстоящите локални избори акцентират значимостта на " почистването " в Министерство на вътрешните работи, което може да има решаващо въздействие в изборния резултат.

Министерство на вътрешните работи играе основна роля в организацията на изборите, а в случай че стане предмет на съмнителни ползи, може да се окаже решаващо значимо за резултатите на една или друга партия, както се наблюдаваше в изборите, при които Политическа партия станаха първи.

От изтеклите записи ясно се видя, че Кирил Петков призна, че държавният уред е работил интензивно в поддръжка на тяхната партия на парламентарните избори. Сега страната ни се изправя пред сходно предизвикателство и е належащо способените институции да реагират в точния момент на съмнителните дейности, които се правят в коридорите на Министерския съвет и с дейното присъединяване на Иван Модев.

Поставени са голям брой значими въпроси, на които способените органи би трябвало да отговорят.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Иван Модев МВР кадруване сив кардинал ПП Кирил Петков премиер Николай Денков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР