Изглежда, че не всички шофьори знаят за последиците от преодоляването

...
Изглежда, че не всички шофьори знаят за последиците от преодоляването
Коментари Харесай

Как не трябва да шофирате през дълбока локва - поучителен видеоклип

Изглежда, че не всички водачи знаят за последствията от превъзмогването на дълбока водна преграда с висока скорост. В клипчето по-долу ще видите съвсем две дузини хора, позволили тази неточност. Общността Main Road, която разгласява видеото, оповестява, че мястото на фотосите е Англия.

Огромна локва и сериозен трафик. Това евентуално е второстепенен път, който минава през няколко обитаеми места. Операторът на място съумява да снима много невнимателни водачи, които по някаква необяснима причина ги превзема изцяло необяснима храброст и всеки от тях насочва колата непосредствено в центъра на дълбоката локва.

Може да се допусна, че просто няма обходен маршрут, само че в края на краищата болшинството от водачите не намират за нужно да понижат скоростта с цел да се избегнат тъжните последствия.

А при положение на воден удар, водата влиза в цилиндрите на мотора през въздухозаборника на въздушния филтър, което води до съществени повреди. Във всеки случай последствията ще бъдат неприятни, а при високи обороти, напряко съдбовни за мотора. Вижте.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР