Изглежда, че любимата роля на Камерън Диас е тази на

...
Изглежда, че любимата роля на Камерън Диас е тази на
Коментари Харесай

Майчинството я кара да сияе: Камерън Диас с трогателни признания за своята дъщеря

Изглежда, че обичаната роля на Камерън Диас е тази на майка! 47-годишната актриса гостува в шоуто на Джими Фалън посредством видео връзка и показа повече за ежедневнието си като родител.

Диас и музикантът Бенджи Мадън посрещнаха своето първо дете – щерка на име Радикс , на 30 декември 2019 година Щастливата майка изяснява, че тяхното момиче се е трансформирало доста единствено за няколко месеца и пораства скоростно с всеки минал ден.

„ Тя не е същото бебе, което беше през вчерашния ден. Къде отиде вчерашният ден? Вчера безусловно го няма, през днешния ден е нов ден, а на следващия ден ще бъде нов ден, в който тя ще бъде напълно друго бебе “ , споделя актрисата.

Диас споделя, че се е насладила на карантината вкъщи, защото е съумяла да участва на всяка смяна у детето си, и назовава престоя у дома „ парадайс “.

„ Толкова е прелестно в действителност да следим този напредък, да бъдем част от него и да ѝ помогнем да бъде себе си “ , сподели още актрисата за майчинството. „ Това е нещо изумително. Това е най-хубавото нещо, което в миналото се е случвало и на Бендж, и на мен “, добави тя. „ Толкова сме щастливи. “



„ Слушаме “Baby Shark” „ на повтаряне “, смее се се Камерън Диас и изяснява, че щерка ѝ споделя пристрастеността на татко си към музиката. „ Когато сме в колата, Бендж пуска кубинска, афро-кубинска музика, тя седи в столчето си, а дребните ѝ крачета ритат… и аз си споделям: „ Да, това е моето момиче! “ , споделя тя с необятна усмивка.

След появяването на Радикс нейният татко написа и извършва няколко истински песни за щерка си, въодушевени от самата нея. „ Тя обожава това. Поглежда татко си, обича го толкоз доста и просто кара сърцето ми да желае да се пръсне “ , споделя още Диаз.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР