Изглежда, че имаме едно от най-експлозивните стартове на сериал в

...
Изглежда, че имаме едно от най-експлозивните стартове на сериал в
Коментари Харесай

Джейк Корниш напусна ли ITV Love Island All Stars след неудобно събиране на Liberty Poole?

Изглежда, че имаме едно от най-експлозивните стартове на сериал в историята на Love Island, откакто изглеждаше, че ядосаният Джейк Корниш към този момент е напуснал.

Твърди се, че мъжът е излязъл от вилата с омерзение по-малко от три дни откакто почитателите са дали своят вот за него да се свърже с някогашната си другарка Либърти Пул. В понеделник феновете откриха резултатите от общественото гласоподаване - и наподобява той беше буен, откакто беше заставен да се събере с някогашния си пламък.

Двойката се появи за първи път в Love Island през седми сезон през 2021 година, където бяха моменталните любимци за продобиване на шоуто. Но бедствието се случи в последните дни на надпреварата, когато на 24-годишната Либърти бяха показани фрагменти на Джейк, който се оплаква, че не я намира за толкоз привлекателна, колкото я е карал да има вяра.

Този миг разруши увереността на Liberty и двойката реши да се откаже от шоуто единствено часове преди финала онлайн, оставяйки феновете опустошени. Оттогава съвсем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР