Изглежда че херцогът на Съсекс най-накрая опита вкуса на Калифорния,

...
Изглежда че херцогът на Съсекс най-накрая опита вкуса на Калифорния,
Коментари Харесай

Принц Хари се запали по сърфа - slava.bg

Изглежда че херцогът на Съсекс най-сетне опита усета на Калифорния, който очевидно се разграничава от нормалното му всекидневие в Обединеното кралство. Принц Хари беше видян неотдавна, до момента в който кара колело по тихоокеанския бряг: нито Меган Маркъл, нито 2-годишният му наследник Арчи бяха с него.

„ Хари караше колело по Surfrider Beach, прочут още като First Point, където постоянно могат да се видят сърфисти. Беше самичък, в бял велосипеден костюм и, несъмнено, с каска. Явно ходеше да сърфира, тъй като спря да гледа вълните. Изглежда, че той се радва на решението да завърши с кралския живот и се трансформира в характерен калифорниец! “ – описа свидетел пред Hollywood Life. Той добави, че херцогът е елементарно различим по алената си коса и че на хоризонта няма защита.

За страдание, фотодоказателства за този миг не бяха предоставени, макар че Хари и Меган са много лесна плячка за всички папараци след преместването им в Съединени американски щати. Те даже стигнаха до съпрузите в тяхното краткотрайно леговище в Бевърли Хилс.

Заедно с дребния си наследник двойката се засели в къщата на Тайлър Пери, където в този момент е ориентирано вниманието на всички кореспонденти. Херцозите харчат големи пари за сигурност и следват препоръките на новите си другари като Адел и Дженифър Лопес.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР