Изглежда, че Дженифър Лопес успява да забави времето. С течение

...
Изглежда, че Дженифър Лопес успява да забави времето. С течение
Коментари Харесай

Дженифър Лопес разказа каква е тайната на красотата й и как поддържа форма

Изглежда, че Дженифър Лопес съумява да забави времето. С течение на годините, звездата наподобява все по-добре и по-добре, а нейните почитатели и млади сътрудници се възхищават на това по какъв начин тя съумява да поддържа форма без помощта на пластични хирурзи. Оказва се, че Лопес е в положение да следва специфична диета, която е подобаваща единствено за нея. Да поддържа тялото си в добра форма й оказва помощ протеинов коктейл предопределен да дава отговор на потребностите на тялото й, написа Elle.

В скорошно изявление, Дженифър признава: " Всяка заран стартирам с протеинов шейк. Втората порция изпивам на обяд, в случай че съм гладна. Но главният трик е вечерята. Тъй като е през нощта се разсънвам с " вълчи вкус ", за вечеря пия още една чаша протеинов шейк, и това ми оказва помощ доста време да не чувствам апетит. В допълнение, този коктейл е отлична храна за мускулите. "

Лопес добавя, " След всяка подготовка си разрешавам да си умря. Опитвам се да дремя най-малко 8 часа дневно. Въпреки това, в последно време нямам доста време за отмора ". Джей Ло има планувано шоу всеки ден. Масажът е това, което й оказва помощ да си възвърне силите, както и спа процедурите.

Ayyyyy...
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР