Изглежда, че Брижит Макрон изобщо не се притеснява, че е

...
Изглежда, че Брижит Макрон изобщо не се притеснява, че е
Коментари Харесай

Брижит Макрон влезе в болница! 3 часа я държат под пълна...

Изглежда, че Брижит Макрон въобще не се тормози, че е с цели 24 години по-възрастна от брачна половинка си. Близки познати на двойката настояват, че някогашната учителка е доста по-млада по дух от мъжа си, написа jenata.blitz.bg.

Брижит неведнъж бе подложена на критика, че е почнала връзка и се е омъжила за Макрон, който може да й е наследник. А когато по главата на френския президент се появиха първите сиви коси, Брижит се пошегува, че брачният партньор й остарява по-бързо от предстоящото и скоро ще я настигне.

За своите 66 години първата дама на Франция наподобява много привлекателно. Независимо от това, тя е подготвена да се бори със зъби и нокти за хубостта си, като се възползва и от достиженията в региона на пластичната хирургия.

Според френските медии, в средата на предишния месец Брижит се е подложила на подмладяваща процедура в една от пластичните клиники в страната.

Съобщава се, че на 16 юли госпожа Макрон е видяна в клиниката American Hospital в Париж. Ден по-късно тя е легнала на операционната маса. Интервенцията е траяла 3 часа, като от самото начало тя е била под цялостна анестезия.

Лекарят, направил интервенцията, е величие в естетическата хирургия. Конкретна информация за самата намеса обаче не се оповестяват.

" Операцията е минала без никакви затруднения. Бившата учителка е напуснала клиниката още същия ден ", означават френските медии.

Следващите два дни Брижит е прекарала в президентската резиденция във Версай, възстановявайки се от продължителната намеса. След това се е отправила към южната част на страната, където по това време е бил брачният партньор й.

До момента за интервенцията на първата дама на Франция няма никакви публични мнения - нито от клиниката, нито от Елисейския замък. Папараците към момента не са съумели да запечатат на фотография променената госпожа Макрон.

Не е изключено Брижит да продължи да наподобява по-млада от половинката си.

Вече нямаме самообладание да разберем по какъв начин наподобява Брижит Макрон след пластичната интервенция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР