Изглежда, че без значение дали Цветелин “CeRq” Димитров, чийто договор

...
Изглежда, че без значение дали Цветелин “CeRq” Димитров, чийто договор
Коментари Харесай

Очаквано: Цветелин “CeRq” Димитров ще има нови съотборници

Изглежда, че без значение дали Цветелин “CeRq” Димитров, чийто контракт с Evil Geniuses изтича през септември, удължи договора си с американците или не, той ще има нови съотборници. След слабото показване на EG от началото на годината на CS:GO сцената, управлението е взело решение да се раздели с двама от своите състезатели в главния тим на организацията. Информацията е на Blix.gg. Става дума за водача Джаки “Stewie2k” Ип и Уилям “RUSH” Уирзба. Ако в реалност корекциите в състава бъдат доказани, то раздялата със “Stewie2k” ще пристигна единствено няколко седмици, откакто някогашният асистент треньор Пауло Бербудо подлага на критика професионализма на състезателя.

Report: EG to bench and
Choosing between and for IGL; considering signing

by
— BLIX.GG (@blix_gg)
Мейджър първенците дойдоха в отбора на Цветелин “CeRq” Димитров, дружно с Тимъти „ autimatic” Та, само че съгласно информациите той ще остане в EG. Първият състав на американската организация не взел участие в формален дуел от април насам, като не се класира за нито един първокласен шампионат в края на първата половина на сезона, нито за IEM шампионатите в Далас и Кьолн.

Според спекулациите управлението желае да притегли задграничен водач като любимци наподобяват Расмус „ HooXi” Нилсен и Санжар „ neaLaN” Исхаков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР