Изглежда Blizzard Entertainment бърза да навакса с днешните тенденции. Гейминг

...
Изглежда Blizzard Entertainment бърза да навакса с днешните тенденции. Гейминг
Коментари Харесай

World of Warcraft вече е достъпна чрез абониране

Изглежда Blizzard Entertainment бърза да навакса с днешните трендове. Гейминг компанията пусна за едно от най-известните си заглавия World of Warcraft с алтернатива за месечен абонамент на цена от $15 (11 евро) . Вече за всеки консуматор е допустимо да играе базовата игра плюс всеки един публикуван до момента експанжън (без неотдавна издадения Battle for Azeroth, който не е излязъл все още). Без да се заплаща общата цена на всеки един артикул. Blizzard към този момент не изисква авансово възнаграждение за играта или допълненията.

Само се абонирате и може да вършиме безусловно всичко в World of Warcraft (биете се, създавате, живеете, обичате, смеете се, убивате глигани, тези неща).

Предстои да разберем дали тази тактика ще е в интерес на разработчика и/ли потребителите. Досега играчите трябваше да заплащат настрана истинската World of Warcraft и експанжъните. Заедно с обособен абонамент. По едно време Blizzard оферираше специфична промоция. „Бойния сандък“ съдържаше базовата игра с множеството допълнения. Но тогава на геймърите към момента им се постановяваше да се абонират. Сега всички затруднения са отстранени – плащате по 20 лв. на месец и World of Warcraft е пред вас.

Междувременно всички почитатели чакат най-новата добавка към WoW. Както казахме, тя се споделя Battle for Azeroth и излиза на 14-ти август с заявена цена от $49,99. Не се знае към момента дали Blizzard ще я включи като част от абонамента. Във всеки случай, в случай че сте нов в света на World of Warcraft, експанжънът няма безусловно да ви би трябвало. Ветераните обаче ще би трябвало да помислят коства ли си инвестицията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР