Изглежда бившият треньор на Челси, Маурицио Сари, не е оставил

...
Изглежда бившият треньор на Челси, Маурицио Сари, не е оставил
Коментари Харесай

Кейхил нападна бивш треньор на Челси: Трудно е да го уважавам след някои неща

Изглежда някогашният треньор на Челси, Маурицио Сари, не е оставил положителни мемоари в част от играчите на "сините ". Гари Кейхил, който прекара 7 години на "Стамфорд Бридж " и бе капитан на "сините ", разяснява връзката си с италианския експерт и призна, че "трудно би го уважалавал след някои неща, които е сторил ".

Последният сезон на 34-годишният бранител в Западен Лондон бе точно под управлението на Сари, когато Кейхил записа единствено 8 мача във всички шампионати.

"Заминахме за Световното през 2018, стигнахме до полуфиналите, тъй че пропуснах подготовката преди сезона ", съобщи Кейхил.

"Сари прекомерно доста се вглеждаше в тактиката, а аз пропуснах всичко това. Ако би трябвало да съм почтен, през половината сезон връзката посред ни изобщо я нямаше. Не мисля, че това е нещо, което може да се възвърне ", призна англичанинът.

Кейхил съобщи, че в никакъв случай не е получил късмет да опита да убеди Сари, че може да бъде част от неговите тактически проекти.

"Трудно е да го почитам след нещата, които направи. Все отново почитам извънредно доста клуба и играчите. Не трябваше нещата да се случват по този неверен метод. Това бе един от най-трудните интервали, през които съм прекосявал. "

"Най-тъпото е, че когато не играеш известно време, ти си отвън форма и записваш неприятни резултати. Но знаех, че в случай че ми даде късмет в 4 или 5 поредни мача, аз ще се възползвам от него и ще върна формата си. Изгарях от предпочитание да се потвърдя. Трябваше просто да ми даде опция, с цел да заслужа фланелката назад. Проблемът е, че той в никакъв случай не го направи ", съобщи Кейхил.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР