Изглежда Arkane са се отърсили от кошмара, който сами си

...
Изглежда Arkane са се отърсили от кошмара, който сами си
Коментари Харесай

Създателите на Redfall се завръщат към сингъл игрите

Изглежда Arkane са се отърсили от кошмара, който сами си предизвикаха с кооперативния вампирски шутър Redfall и гледат самоуверено напред към идващото си предизвикателство.

PCGamesN са забелязали на уеб страницата на Arkane Austin оповестена публикация за работна позиция в студиото, за водещ механически инженер. Сред условията прави усещане това, че той би трябвало да е осведомен със основаването на сингълплейър екшън-RPG игри и имерсивни симове – тъкмо в това, което са известни Arkane (Deathloop, Prey, Dishonored). Сред другите посочени условия, на които би трябвало да дава отговор въпросният експерт са опит с мрежови и онлайн характерности, както и подобен с реалновремеви конкурентни системи.

Американският офис на френското студио в Остин, Тексас, същите, които основават и Prey преди шест години, разгласиха тази година Redfall. Играта беше рекламирана месеци наред и вземайки поради положителната работа на студиото с Prey се очакваше с неспокойствие от мнозина. Подобно на много други огромни игри през днешния ден, Redfall излезе в едно несъвършено техническо положение и без някои от геймплей характерностите, които Arkane акцентираха. Впоследствие провинен се оказа нормалният обвинен в сходни случаи – управлението. Лоша връзка сред отделите и управлението, непрекъснат дефицит на експерти и промяна на посоката на работата в хода на създаването на Redfall, са измежду аргументите за неуспеха на играта. И да не забравяме, че самите Arkane са експерти в сингълплейър видеоигрите, само че не и в онлайн кооперативите, какъвто е Redfall.

По-късно, новите притежатели на Arkane, Microsoft, обясниха, че са решили да не се месят в създаването на играта и да дават по-голяма независимост на студиото. От Редмънд обявиха, че не имат намерение да закриват Arkane Austin и също, че Redfall се радва на засилен интерес в абонаментната услуга Xbox Game Pass.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР