Изгасен е пожарът в бързия влак София-Варна, няма пострадали пътници,

...
Изгасен е пожарът в бързия влак София-Варна, няма пострадали пътници,
Коментари Харесай

Изгасен е пожарът в бързия влак София-Варна

Изгасен е пожарът в бързия трен София-Варна, няма потърпевши пасажери, заяви Българска национална телевизия.

Инцидентът е станал към 19:40 часа през вчерашния ден. Огънят е видян от транспортните чиновници малко след гара Каспичан. В момента тече втори оглед на влака. Пожарът е тръгнал от втория вагон и се е пренесъл към първия.

" Горели са първи и втори вагон, били са обезопасени трети и четвърти. Пътниците са извозени с високопроходима техника от гара Каспичан до Варна с два рейса ", съобщи в " Денят стартира " комисар Иван Иванов. По думите му най-вероятно се касае за техническа неточност.

" Назначена е комисия, която ще проверява аргументите за случая. Съставът на влака е работил съответно ", добави Димитър Димитров, шеф " Пътнически транспорти " в БДЖ.

Пътници са помагали на други пътуващи във влаковата комбинация да излязат от вагоните. Леко потърпевш е единият ватман. Пътниците бяха евакуирани от влака и е бил подаден сигнал на тел. 112.

В пътническата комбинация са пътували към 50 индивида. Причините за случая се обясняват. Беше основана организация за транспортиране на пасажерите от засегнатия трен. На място бяха обезпечени вода и храна.

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР