Издирвателните действия продължиха цяла нощ, продължават и в момента. В

...
Издирвателните действия продължиха цяла нощ, продължават и в момента. В
Коментари Харесай

Полицията вероятно е намерила оръжието на убийството в Костенец


Издирвателните дейности продължиха цяла нощ, не престават и сега. В един от периметрите, разграничени след разбор, тази заран открихме оръжие, отговарящо по тип и диаметър, което ще се открива от експертизите. В момента се прави оглед на място, следва и още по-щателно претършуване на региона. Всички получени досега сигнали са тествани, продължаваме полицейските дейности, концентриран е задоволително запас за това.

Той посочи, че няма данни търсеният да е напускал страната. Изготвеният профил сочи, че той е кадърен да оцелява самичък и без помагачи, няма информация да е направил връзка с родственици, те са под надзор. Продължават претърсванията и  смятаме, че мъжът е в региона. Нашата цел е с изключение на да подсигуряваме сигурността на жителите, да стигнем и до търсения. Работата не е серпантина, термокамерите са включени през цялото време на интервенцията, използваме при нужда хеликоптер за инспекция на избрани региони.

Главният секретар съобщи, че обстановката по никакъв метод не е подценена.  " Действа се непрекъснато, на място през цялото време е построен щаб, имаме доста следи и тенденция и ще продължим до момента в който свършим работата си до дъно ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР