Издирват съучастник в убийствотоОръжието още не е откритоМВР и прокуратурата

...
Издирват съучастник в убийствотоОръжието още не е откритоМВР и прокуратурата
Коментари Харесай

Обвиниха килъра на полицая Любомир Иванов

Издирват съизвършител в убийството
Оръжието още не е намерено

Министерство на вътрешните работи и прокуратурата имат задоволително доказателства, че единият от двамата арестувани за разстрела на някогашния служител на реда Любомир Иванов, е физическият палач, заяви шефът на отдел “Разследване” в Столична дирекция на вътрешните работи Стойно Цветков. На него към този момент му е повдигнато обвиняване за преднамерено ликвидиране. Тежкото закононарушение е било планувано. Килърът се е упражнявал да стреля с оръжие със същия диаметър като това, с което е осъществено убийството, проучил е добре региона и е подсигурил автомобил, с който да напусне мястото на престъплението, изясни прокурор Иво Илиев.

Разследващите работят по няколко версии, само че главната измежду тях е неуредени финансови въпроси от незаконна активност. Не се знае дали жертвата е дължала или откраднала пари. От Министерство на вътрешните работи обявиха, че нямат сигнал Любомир Иванов да се е занимавал с противозаконни цигари.

Полицията търси още едно лице, като възможен съизвършител. Оръжието, с което е осъществено убийството, към момента не е намерено.

Според неофициална информация, имената на двамата арестувани са Кристиян И. и Борислав Г. Смята се, че те са част от обкръжението на силовия необут Къро.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР